Bank en tafel 2in1

Deze bank is in een handomdraai te veranderen naar een tafel!

Is Nederlands fabricaat en wordt volledig gemonteerd geleverd!

Ook onze kussensets worden in Nederland gemaakt en zijn van een uitstekende kwaliteit!!! 

De bank en tafel 2 in 1 kunt u bestellen in onze nieuwe webshop, klik op de link hieronder!

NU BESTELLEN


*Ons model XL is geschikt voor 3 tot 6 personen en gemaakt van geschaafd Douglashout, met planken van 4,5 cm dikte. De bank is ook verkrijgbaar in geïmpregneerd vurenhout. Afmeting zitvlak is L 160 cm x B 47 cm x 40 cm. De hoogte van de rugleuning is 82 cm, de totale lengte is 180 cm. Afmeting tafelblad is L 180 cm x B 56 cm. Uitgeklapt is hij 130 cm x 180 cm.

*Het kussenset voor het model XL is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een uitstekende kwaliteit. De kussens zijn kleurvast en waterbestendig, ze kunnen tegen een buitje en kunnen dus in de zomer buiten blijven. De zitkussens kunnen blijven zitten tijdens het open klappen van de bank naar picknicktafel.


*Ons model M is een 2,5 zitter en gemaakt van geschaafd Douglashout, met planken van 4,5 cm dikte. De bank is ook verkrijgbaar in geïmpregneerd vurenhout. Afmeting zitvlak is L 130 cm x B 47 cm x 40 cm. De hoogte van de rugleuning is 82 cm, de totale lengte is 150 cm.  Afmeting tafelblad is L 150 cm x B 56 cm. Uitgeklapt is hij 150 cm x 130 cm.

*Het kussenset voor het model M is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een uitstekende kwaliteit. De kussens zijn kleurvast en waterbestendig, ze kunnen tegen een buitje en kunnen dus in de zomer buiten blijven. De zitkussens kunnen blijven zitten tijdens het open klappen van de bank naar picknicktafel.


*Ons model S is geschikt voor 2 tot 4 personen en gemaakt van geschaafd Douglashout, met planken van 4,5 cm dikte. De bank is ook verkrijgbaar in geïmpregneerd vurenhout. Afmeting zitvlak is L 110 cm x B 47 cm x 40 cm. De hoogte van de rugleuning is 82 cm, de totale lengte is 130 cm.  Afmeting tafelblad is L 130 cm x B 56 cm. Uitgeklapt is hij 130 cm x 130 cm.

*Het kussenset voor het model S is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een uitstekende kwaliteit. De kussens zijn kleurvast en waterbestendig, ze kunnen tegen een buitje en kunnen dus in de zomer buiten blijven. De zitkussens kunnen blijven zitten tijdens het open klappen van de bank naar picknicktafel.

 

Top