Over Witvliet Meubelen

Wie zijn wij?

Wij zijn Bas en Elke Witvliet, beide ondernemers met passie voor mooie, stoere meubels en de daarbij horende mooie spullen om van uw huis een knus, warm thuis te maken. Bas is dagelijks bezig met de meubelmakerij en is de eigenaar van Witvliet Meubelen. Elke houdt zich bezig met de woonaccessoires en textiel en regelt de aankleding in de showroom.

Het ontstaan van Witvliet Meubelen

In 2012 is Bas Witvliet begonnen met Handelsonderneming Witvliet. Een handelsbedrijf van in- en verkoop van gebruikte bouwmaterialen en meubels. Vanaf 2013 ging de richting van dit bedrijf steeds meer naar meubels en complete inboedels.

In de loop van 2014 vroegen klanten steeds vaker of Bas ook meubels kon maken van gebruikt (sloop) hout. Na 2015 is het bedrijf zich steeds meer gaan ontwikkelen naar een compleet meubelbedrijf dat van allerlei soorten materialen prachtige stoere en eigentijdse meubelen maakt, geheel op maat en naar wensen van de klant. Vanaf 2017 is het bedrijf dan ook de naam Witvliet Meubelen gaan voeren. Inmiddels is er dagelijks een professioneel team van meubelmakers aan de slag in onze werkplaats om prachtige meubels te creëren.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Levering standaard producten binnen 7 dagen
  • Levering maatwerk binnen 14 dagen.
  • Oplossing gericht
  • Denken in mogelijkheden
  • Goede service

Op deze website krijgt u een inkijk in ons bedrijf en kunt u inspiratie opdoen. Wilt u zelf zien wat wij doen of wilt u uw eigen meubels laten ontwerpen en maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom en laten wij u graag zien wat wij voor u kunnen doen.

Bas & Elke Witvliet

Top